Flamingo

Flamingo

Flamingo Chew`n Snack Lamb & Rice Bones 500g - smaczki treningowe dla psa, z jagnięciną i ryżem

24,99 zł

Flamingo Chew`n Snack Lamb & Rice Bones to pyszne i aromatyczne przysmaki dla dorosłych psów i szczeniąt powyżej 6 miesiąca życia. Idealne jako nagroda za dobrze wykonane polecenie podczas szkolenia.

W magazynie
Możesz otrzymać ten produkt w dniu ..., jeżeli zakupisz go teraz Możesz otrzymać ten produkt w dniu 26.04.2024 (piątek), jeżeli zakupisz go teraz Możesz otrzymać ten produkt w dniu 29.04.2024 (poniedziałek), jeżeli zakupisz go teraz
Marka:
Flamingo

Opis produktu

Opis

Podaruj swojemu psu wszystko, co najlepsze. Flamingo Chew`n Snack Lamb & Rice Bones to pyszne i aromatyczne przysmaki dla dorosłych psów i szczeniąt powyżej 6 miesiąca życia. Ich niewielki kształt sprawia, że z łatwością zmieścisz je nawet w kieszeni i nagrodzisz nimi czworonoga za dobrze wykonane polecenie podczas spaceru, treningu czy szkolenia. Miękka konsystencja smakołyków umożliwia ich łatwe pogryzienie przez psy mające problem z uzębieniem. Wymiary pojedynczego przysmaku: 1x2cm.

Sposób podania i dawkowanie:
Przysmaki stanowią uzupełnienie codziennej diety. Zapewnij zwierzęciu dostęp do świeżej wody pitnej.

  • psy o wadze poniżej 5 kg: 7 smakołyków dziennie
  • psy o wadze 5-10kg: 15 smakołyków dziennie
  • psy o wadze 10-25kg: 24 smakołyki dziennie
  • psy o wadze powyżej 25kg: 30 smakołyków dziennie

Skład:

  • składniki: zboża i ich pochodne 65% (w tym 2% mąki ryżowej), oleje i tłuszcze 19%, mięso i jego pochodne 7% (w tym 2% jagnięciny), glikol propylenowy 
  • składniki analityczne: białko surowe 11,7%, oleje i tłuszcze 5,9%, włókno surowe 1%, popiół surowy 2%, wilgotność 24%

Więcej informacji

Więcej informacji
Kod produktuFLA-508240
Kod EAN5415245082400
MarkaFlamingo

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz opinię o produkcie: Flamingo Chew`n Snack Lamb & Rice Bones 500g - smaczki treningowe dla psa, z jagnięciną i ryżem

Jak oceniasz produkt?

Pytania

© Groomershop.pl

Dostawy:

Płatności: